Зеленський прибув до Брюсселя, де зустрінеться з Генсекретарем НАТО, міністром оборони США та прем’єром Бельгії

image
11 Жовтня 2023, 11:10
Поділитися:

11 жовтня 2023 г. 11:01

Президент Володимир Зеленський прибув до Брюсселя (Бельгія), де проведе зустрічі з Генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом, міністром оборони США Ллойдом Остіном, а також з прем’єр-міністром Бельгії Александром Де Кроо. За словами Зеленського, візит до штаб-квартири НАТО матиме важливе значення для нашої стійкості цієї зими.

Про це KВстало відомо з повідомлення в телеграм-каналі Президента України Володимира Зеленського.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Брюссель, Бельгія. Візит до штаб-квартири НАТО, який матиме важливе значення для нашої стійкості цієї зими. Проведу зустрічі з Генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом, міністром оборони США Ллойдом Остіном”, – повідомив Зеленський.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він додав, що вперше візьме участь офлайн у засіданні формату “Рамштайн”. Також Президент зазначив, що проведе переговори в Брюсселі з прем’єр-міністром Бельгії Александром Де Кроо.

“Маю важливе звернення до всіх присутніх міністрів оборони країн – учасниць цієї потужної коаліції. Головне – наш спільний захист свободи та людей”, – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський відвідав розташування 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України, 68-ї окремої єгерської бригади, 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, які виконують бойові завдання на ділянці Купʼянськ–Лиман. Президент вручив нагороди військовослужбовцям і бойовим медикам, які відзначилися під час захисту України.

Читайте: Президент Зеленський відвідав українських військових на фронті

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона