Здався, бо хотів їсти: під Києвом рашистський снайпер півтора місяця ховався в льоху, – ВІДЕО

image
13 Травня 2022, 14:37
Поділитися:

Минуло більше місяця, як українські захисники вигнали армію рашистів з Київщини. Проте, втікаючи, окупанти залишили не тільки військову техніку, награбоване майно українців, а й своїх вояк. Нещодавно один з них здався в полон. Виявилось, що російський снайпер майже півтора місяця переховувався в льоху покинутого будинку під Києвом.

Про це повідомили воїни 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців у своєму Telegram-каналі.

Ще більше новин в нашому Telegram-каналі. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливу інформацію.

Рашист здався, бо їсти захотів. З подивом дізнається про поразки армії рф в Україні. Йому пощастило, він не на концерті Кобзона. Тепер отримає квиток в тюрму. Як там – “ми своіх нє бросаєм”? – йдеться у підписі до відео.

Українські захисники опублікували відео з полоненим окупантом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Національна поліція України продовжує проводити відпрацювання звільнених від окупантів територій у Київській області. Так, у селі Остролуччя Баришівської громади затримали російського кулеметника, який заблукав під час окупації Київської області рашистами, а потім переховувався. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції України. Виявилось, що 21-річний кулеметник механізованої бригади уродженець Татарстану. Спочатку він заблукав, а потім виявилося, що “друга армія світу” його просто покинула.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua