Здалося, що вдарив і пограбував: поліція притягла жінку за неправдиве повідомлення | Трибуна

image
6 Липня 2020, 18:47
Поділитися:

Правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності жінку із Заворичів, яка вночі випивала разом зі своїм знайомим. Їй здалося, що товариш по чарці її вдарив і пограбував, тож жінка викликала поліцію. Як виявилося, «утрачені» речі були при заявниці. Про це повідомляє Броварський відділ поліції.

Як зазначають у відділку, повідомлення про грабіж, поєднаний із насильством, щодо жительки Заворичів надійшло сьогодні. На місці події поліціянти застали нетверезу заявницю.

Як з’ясували правоохоронці, жінка перебувала у стані сп’яніння ще з ночі. Заявниці здалося, що знайомий ударив її та відібрав речі. Але «вкрадене» перебувало на місці, жодних ушкоджень «потерпіла» не мала. Вона просто заснула на галявині, йдучи додому.

За неправдиве повідомлення про злочин поліція притягнула місцеву жительку до адмінвіповідальностіСьогодні до…

Опубліковано Броварський відділ поліції Понеділок, 6 липня 2020 р.

Працівники Броварського відділу поліції зібрали адміністративні матеріали. Заявниця нестиме відповідальність у порядку ст. 183 КУпАП – «завідомо неправдивий виклик спеціальних служб».

Читайте також

За карикатуру на поліціянта з Броварів – кримінальна відповідальністьДомашнє насилля: поліція відібрала дитину в мамиЗамінували? У Верховній Раді шукають вибухівку

Post Views: 247

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари