Збив дитину на Порошинці: родичі шукають свідків ДТП. ВІДЕО | Трибуна

image
11 Вересня 2020, 12:33
Поділитися:

25 серпня на пішохідному переході на Порошинці легковик збив 14-річного хлопця. Юнак перетинав вул. Київську на зелене світло – їдучи на гіроскутері. Водій підібрав підлітка і підвіз його до вул. Короленка. Згодом у дитини виявили перелом лопатки. Про автопригоду повідомила мати постраждалого Катерина Коваль.

Як зазначає матір, ДТП відбулася 25 серпня о 21:40. Хлопця збив чорний легковик, схожий на Шевроле. Відео потрапило принаймні на дві камери відеоспостереження.

На записах видно, що автівка повертає з вул. В’ячеслава Чорновола на вул. Київську в бік «Терміналу». У цей час уже темно, а на вулиці ллє дощ. Хлопець перетинає пішохідним переходом вул. Київську на зелене світло на гіроскутері, де його і збиває легковик.

Опубліковано Коваллю Екатериною Четвер, 10 вересня 2020 р.

Після падіння юнак одразу встає. До нього виходить водій. Інші перехожі – ігнорують. Зі слів Катерини Коваль, керманич підвіз підлітка на вул. Короленка, де висадив зі словами: «Дійдеш додому сам». Як зазначає мати, згодом лікарі виявили в хлопця перелом лопатки.

Тепер родичі шукають водія і намагаються встановити державний номер легковика. На переконання матері, чоловік має «відповісти за свій цинічний вчинок».

Матір просить відгукнутися всіх, хто став свідком, володіє будь-якою інформацією про ДТП, може мати запис відеореєстратора тощо. Тел.: (063) 798-98-44, (063) 834-90-84.

Читайте також

ДТП: легковик влетів у ремонтників на Броварському просп. ВІДЕОДТП біля заводу «Кока-Кола»: два легковики розтрощило. ВІДЕОНа «Інтернаті» сталася ДТП за участі поліціянтів. ВІДЕО

Перегляди публікації: 32

Джерело: Трибуна – Бровари