Збудований в минулому столітті дитсадок на Київщині реконструюють за 5 млн гривень

image
7 Червня 2021, 17:36
Поділитися:

7 июня 2021 г. 17:22

У селищі Красятичі Поліської громади триває реконструкція дитсадка. Роботи проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“Завдяки “Великому будівництву” ми маємо можливість модернізувати наші освітні заклади. Головна мета – створити зручні умови для дітей, незалежно від того, чи вони проживають у великих містах, чи у маленьких селищах або селах нашого регіону. Наприклад, зараз реконструюємо дитсадок у Красятичах, що в Поліській громаді. Заклад почав працювати ще в 1987 році й давно потребував покращення умов. Якраз працюємо над цим і цьогоріч плануємо завершити всі роботи”, – розповів сьогодні, 7 червня, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

в Телеграм

Він уточнив, що в минулому році на об’єкті зокрема утеплили горище, влаштували нову покрівлю і водостічну систему, а також встановили дитячі майданчики. Тепер підрядники займаються утепленням фасаду, підшивкою даху та благоустроєм території.

Загальна вартість проєкту складає 5 млн гривень. Обсяг фінансування у 2021 році у розмірі 1,9 млн грнпередбачено за рахунок коштів Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива.

Читайте:“Велике будівництво”: підрядники оновлюють 13 кілометрів траси Н-01 Київ-Знам’янка (фото, відео)

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона