Збій е-квитка: просто зараз у Київському метро колапс. ВІДЕО | Трибуна

image
8 Вересня 2020, 12:39
Поділитися:

Сьогодні в Київському метрополітені відбувся збій системи оплати через е-квиток, пасажири не можуть потрапити до підземки. Принаймні на деяких станціях людей стали пускати безкоштовно. Про це в соціальних мережах повідомляють свідки.

Як ідеться в дописах, у метро «зламалося все». Через інцидент люди не можуть доїхати на роботу. Не працює оплата, зокрема, квитками з QRкодами, смартфонами та банківські картками. Повідомляють також, що працівники метро стали пускати людей безкоштовно.

В окремих дописах ідеться, що розплатитися квитками з QRкодами все ж можна. Як повідомляє Голос UA, пройти через турнікети можна і власникам КиївСмартКард.

Тим часом біля входів до метро стоять черги людей. «По гучномовцю людей закликають скористатися наземним видом транспорту або раніше придбаними талонами. Біля кас і терміналів вишикувалися величезні черги», – ідеться в одному з повідомлень.

Читайте також

Метро в Києві відкрилось: які нові правила для пасажирівДруга спроба: на маршрути №№4 та 7 шукають перевізниківПід Калинівкою хочуть створити залізничний транспортно-складський комплекс

Перегляди публікації: 82

Джерело: Трибуна – Бровари