Збірна ветеранів Макарівського району з футболу у віковій категорії 35+ розпочала виступи у Чемпіонаті Київської області

image
7 Вересня 2020, 02:39
Поділитися:

Збірна ветеранів Макарівського району з футболу у віковій категорії 35+ розпочала виступи у Чемпіонаті Київської області.
Дебютний матч нашої команди був запланований на 16 серпня домашньою грою проти ФК “Яблунівка”, однак доля цього матчу досі не відома – одні джерела стверджують, що матч перенесено на невизначений термін, інші – що нашій команді буде зарахована технічна поразка. Зазначимо, що 16 серпня матч таки відбувся, однак він мав статус товариського, і закінчився перемогою гостей 1:4.
Наступними вихідними наша команда мала грати на виїзді із ВК “Васильківщина”, однак цей матч було перенесено.
І от, нарешті, 30 серпня наша команда таки стартувала в турнірі домашнім матчем із СК “Софія” (Софіївська Борщагівка).
Перший млинець, як кажуть, вийшов глевким. Наші ветерани вже в першому таймі пропустили п’ять м’ячів, при чому майже не створили моментів біля воріт гостей. Куди кращим був другий тайм, який макарівчани розпочали куди активніше, створили кілька справді небезпечних моментів, забили м’яч престижу (вихід один на один з голкіпером реалізував Прибуток), однак більше відзначитися не змогли, а ближче до завершення матчу пропустили ще двічі.
Наступний матч наша команда ветеранів має зіграти на виїзді проти тієї ж “Софії”.

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини