Збірна ветеранів Макарівськьго району завершила виступи у Чемпіонаті Київської області

image
26 Вересня 2020, 12:55
Поділитися:

Перенесення матчів в турнірі призвело до того, що тепер команди змушені зустрічатися в будні дні. Так, матч між командами Макарівщини та Васильківщини відбувся на кодрянській “Партизан-Арені” у четвер.
З Васильківцями наші ветерани зіграли на виїзді 12 вересня. У Ксаверівці Васильківського району господарі здобули переконливу перемогу з рахуноком 5:1. М’яч престижу за нашу команду тоді забив Олексій Лазарєв.
Матч-відповідь у Кодрі став абсолютною протилежністю першого протистояння. Нашій команді вдалося віднайти у своїй грі “золоту середину” : макарівчани не бігли стрімголов уперед, однак і не дозволяли васильківцям створювати хоча б щось схоже на небезпечний момент. У підсумку – красномовні 3:0 на користь нашої команди після першого тайму.
Другий тайм розпочався не надто приємно : васильківці миттєво відіграли один м’яч, а Вадим Коломаренко, який у першому таймі двічі відзначився з гри, не реалізував одинадцятиметровий удар. Згодом Олександр Строгонов таки забив четвертим м’яч для Макарова, Васильків відповів двома точними ударами і гра перейшла у найнапруженішу її фазу. Васльківці були вкрай близькими до того, аби зрівняти рахунок, однак кілька разів, коли до голу м’ячу залишалося пролетіти кілька сантиметрів, команду рятував наш голкіпер. За такої гри час спливив дуже повільно, здавалося, що арбітр вже давно мав би закінчувати матч, однак свисток Сергія Бойка мовчав… І таки не дарма, адже остання атака макарівчан обернулася у п’ятий забитий м’яч : хет-трик оформив Віталій Пітайчук, чим і поставив крапку у матчі. Макарівчани беруть реванш у команди Василькова за поразку в Ксаверівці.

МАКАРІВЩИНА — ВАСИЛЬКІВЩИНА — 5:3 (Коломаренко, 12, 29, 80+2, Прибуток, 33, Строгонов, 56 — Радченко, 42, Борщенко, 63, Тиндюк, 67).

Останній матч наша команда провела у Пустоварівці проти ФК “Яблунівка”. Матч, який за великим рахунком вже не мав ніякого турнірного значення, закінчився перемогою господарів з рахунком 6:2.

Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь господарів, по перерві нашій команді вдалося відігратися завдяки голу Олександра Строгонова, однак майже одразу яблунівці забили другий м’яч з пенальті. Третій гол був забитий у ворота макарівчан після, здавалося б, очевидного фолу в центрі поля з боку господарів, яке арбітр так і не розгледів, а згодом в наші ворота влетів і четвертий м’яч.
Далі все стало зовсім сумно – Олександр Силенко отримав травму, і макарівчани залишилися вдесятьох. Заміни в нашої команди не було. Втім, навіть у меншості наша команда боролася до останнього. Яскравим підтвердженням того стало пенальті, призначене у ворота “Яблунівки”, яке хоч і не напряму, однак призвело до голу. З ударом з одинадцятиметрової позначки голкіпер впорався, однак кутовий, призначений після цього таки став результативним – Володимир Коваленко виявився першим на підбиранні після подачі і з-за меж штрафного майданчика відправ м’яч у сітку воріт суперника. На більше, на жаль, сил в нашої команди не вистачило. Яблунівці досить швидко відновили перевагу у два м’ячі, згодом поле через травму був змущений покинути ще й капітан команди Євген Сологуб, і, дограючи матч вдев’ятьох, наша команда була спіймана на контратаці і пропустила шостий м’яч.

Таким виявився останній матч Чемпіонату Київської області з футболу 2020 року для збірної ветеранів Макарівського району. Домашній матч проти “Яблунівки” зіграно так і не буде – вже найближчими вихідними мають бути зіграні півфінальні зустрічі. З групи Б, в якій грала наша команда, до півфіналу вийшли СК “Софія” та ФК “Яблунівка”. Команди Макарова та Василькова із трьома очками у активі надалі боротьби не продовжать . Не відомою залишається доля півфінальних путівок групи А. Швидше за все, перше місце в групі посів баришівський “Авангард” , а от здогадатися хто посів друге місце – надзвичайно складно. Залишається лише чекати офіційної інформації з сайту Київської обласної асоціації футболу, якої, чомусь, про чемпіонат ветеранів цього річ – обмаль…

 

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини