Збірна України з футболу (U-21) продовжує підготовку до матчів групового туру кваліфікації Євро-2023

Збірна України з футболу (U-21) продовжує підготовку до матчів групового туру кваліфікації Євро-2023
21 Травня 2022, 13:58
Поділитися:

До складу команди Руслана Ротаня приєднався Максим Таловєров із «Славії». Ще два легіонера прибудуть до кінця місяця.

Футболісти молодіжної збірної України (U-21) продовжують готуватися до фінальних поєдинків групового турніру кваліфікації Євро-2023 в режимі дворазових тренувань. Також проводяться теоретичні заняття. 

Нагадаємо, на підопічних Руслана Ротаня 1 червня чекає поєдинок з командою Фарерських островів. Домашні матчі з командами Північної Македонії та Франції українська збірна проведе в Стамбулі 5 та 9 червня відповідно. Проти збірної Вірменії українці зіграють 12 червня. 

Події вже представлені в лінії букмекерів. Вболівальники можуть ознайомитися з котируваннями на матчі на сайті 1win, попередньо ознайомившись з оглядом букмекера.

У фіналі Євро-2023 (U-21) візьмуть участь 16 команд, в тому числі господарі турніру – молодіжні збірні Румунії та Грузії. Матчі плей-офф пройдуть в період з 20 по 27 вересня 2022 року. Фінальні поєдинки змагання відбудуться в червні/липні 2023 року. Чотири матчі, в тому числі стартовий, пройдуть у Румунії і стільки ж, разом з заключним, у Грузії.

В розташування команди українців вже прибув Максим Таловєров. 21-річний футболіст грає у складі чеської «Славії». На приїзд Богдана В’юнника (ФК «Шахтар») та Івана Желізка (ФК «Карвіна») очікують 23 та 29 травня відповідно. 

Наразі в активі української молодіжки за результатами шести ігор 13 очок. Вона займає друге місце серед шести учасників групи Н.