Збірна України з дитячого фітнесу не братиме участі у чемпіонаті світу через допуск Росії

image
17 Червня 2023, 13:54
Поділитися:

З 16 по 19 червня 2023 року у місті Чачак (Сербія) повинен відбутися чемпіонат світу з дитячого фітнесу, в якому планувалося взяти участь українське представництво.

Прибувши до Сербії, учасники української делегації дізналися, що Міжнародна федерація фітнесу і бодібілдингу та оргкомітет змагань допустили до участі команду Росії. Збірна України прийняла рішення бойкотувати змагання.

“Ми дізналися, що до змагань допущена команда Росії. Ми висловлюємо протест проти допуску спортсменів Росії до чемпіонату світу. В Україні зараз триває жорстока війна, в результаті якої гинуть люди, у тому числі й діти, і в цей самий час Міжнародна федерація фітнесу і бодібілдингу приймає спортсменів з Росії з відкритими обіймами. Ми сподіваємось, що у майбутньому російські спортсмени ніколи не матимуть права брати участь у міжнародних змаганнях, і українські спортсмени зможуть брати участь у турнірах, де не буде російських атлетів”, – заявила головний тренер збірної України з дитячого та юнацького фітнесу, заслужений тренер країни з бодібілдингу Антоніна Оробець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Білої Церкви – головні та останні новини БЦ сьогодні, події в Білій Церкві