Завтра на Богуславщині може бути чутно звуки вибухів

image
3 Травня 2023, 04:35
Поділитися:

2 травня 2023 г. 20:02

У середу, 3 травня, на території Богуславського кар’єру заплановано проведення вибухових робіт. У зв’язку з цим мешканці деяких навколішніх громад можуть чути звуки вибухів.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби Богуславської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомили у ПрАТ “Богуславський кар’єр”, у середу, 3 травня 2023 року, на території кар’єру будуть проводитись планові вибухові роботи.

Орієнтовний час проведення вибухових робіт – з 11:00 до 16:00.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, протягом березня Богуславська міська рада спільно з комунальними підприємствами провели через Prozorro закупівель на 11,45 млн гривень. Більше третини вказаної суми спрямували на закупівлю палива, левову частку якого закупили у дніпровської компанії без конкурсу. П’яту частину березневих видатків Богуслава склала “безконкурсна” закупівля центральною лікарнею матеріалів для ниркового діалізу, його повинна поставити фірма родича екс-заступника голови Державного управління справами часів Віктора Януковича та екс-першого заступника голови Державної фінансової інспекції Георгія Берадзе. Серед іншого минулого місяця в Богуславі дійшли руки до капремонту укриття в дитсадку “Малятко”, міський спорткомплекс “Колос” зміг оплатити до кінця року оренду льодової арени для тренувань, а КП “Богуславблагоустрій” обзавелося машиною для ямкового ремонту доріг. Історія про витрати Богуслава Обухівського району у березні – двадцять сьома частина циклу КиївВлади “Справи насущні”.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у березні витрачав Богуслав

Фото: ytimg.com

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона