Завтра кияни поїдуть на роботу на велосипеді

image
7 Лютого 2019, 14:19
Поділитися:

У зимовий день 8-го лютого весь світ обирає для доїзду на роботу зручний та екологічний вид транспорту – велосипед. Київ приєднається до цього флешмобу, повідомили у громадській організації «Асоціація велосипедистів Києва», що є організатором події.

– Їздити велосипедом на роботу – це не лише весело та бадьоро. Користувались велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах корисно для здоров’я, гаманця та екології. Ми впевнені, що такі зустрічі надихають все більше людей вибирати велосипед замість авто або маршруток. Поїздка на роботу велосипедом пробуджує краще за будь-яку каву. Давайте покажемо, що зима та велосипеди у Києві сумісні!, – зазначають в Асоціації велосипедистів Києва:

Як зазначають організатори заходу, клімат не є перешкодою для їзди на велосипеді у Києві протягом усього року, і це доводить приклад скандинавських країн Швеції чи Данії, а користуватись велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах корисно для здоров’я, гаманця та екології.

Приєднатися до флешмобу можуть усі охочі. Велосипедистам пропонують внести інформацію про поїздку на сайт: http://winterbiketoworkday.org, де на інтерактивній карті буде видно, у якому місті світу найбільш поширена їзда велосипедом узимку.

Програма зимового флешмобу «Велосипедом на роботу»:

  • 8:00-8:30 – старт учасників з різних районів Києва. 
  • 9:00-9:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музика.
  • 09:45-9:50 – традиційне спільне фото.
  • 9:50-10:00 – спілкування за кавою та від’їзд на роботу.

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ