Затверджено Порядок ведення Єдиного державного реєстру обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів

image
30 Травня 2024, 16:54
Поділитися:

ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що 01.05.2024 набрала чинності постанова Кабміну України від 26.04.2024 №466 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів».

Постановою запроваджується Єдиний державний реєстр обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів, який починає функціонувати через 30 днів з дня набрання чинності постановою, тобто з 31.05.2024.

Заява про реєстрацію обладнання для підготовки або обробки тютюну, тютюнової сировини, промислового виробництва тютюнових виробів подається протягом 10 робочих днів з дня набуття права власності/користування на обладнання, або з дня завершення його митного оформлення (у разі ввезення на митну територію України).

Форму заяви про реєстрацію обладнання в Єдиному реєстрі обладнання затверджено наказом Мінфіну України від 29.02.2024 № 99.

Більше інформації читайте тут.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

ГУ ДПС у Київській області

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів