Затримка рекорду. Броварчанин Олег Іваненко чекає «з моря погоди»

image
29 Липня 2019, 13:37
Поділитися:

Броварчанин Олег Іваненко, який є депутатом Київської обласної ради після програшу на парламентських виборах відразу відправився до Франції, звідки паромом дістався до берегів Великобританії, аби вплав подолати Ла-Манш, протоку між Великобританією та Францією. 
Як завжди, Олег поставив перед собою складну задачу, складну для здорової людини, але чоловік прикутий до інвалідного візка, тому задача автоматично перетворюється в архіскладну.

В інвалідному візку спортсмен вже 25 років, проте, не дивлячись на це, на його рахунку багато нагород. У минулому році він переплив Босфор.

Спортсмен тренується в Києві за допомогою спеціального велотренажера. Щоб подолати Ла-Манш Олегу потрібно проплисти близько 20 годин.

– Відстань чимала – 34 кілометри, вода прохолодна – 15-17 градусів. Це для зарядки енергією тих, хто вважає, що він не може в житті чогось досягти. Я всім кажу: якщо Іваненко за 25 років на колясці зміг досягти, то кожен українець зможе, адже вікно можливостей набагато ширше, – розповідав Олег Іваненко.

По приїзду до міста Фолкстон, що у Великобританії, на вулиці стояла спекотна безвітряна погода погода. Позначка термометра трималась на +37ºС. Про це Олег Іваненко розповів у себе на сторінці соцмережі. 

Але вже наступного ж ранку все радикально змінилося: температура повітря знизилася до 17 градусів, небо вкрили темні і низькі хмари, подув сильний вітер, постійно зривався дощ. 

– Зрозуміло в таких умовах заплив проводити не можна. Тому в прямому сенсі сиджу і чекаю біля моря погоди. Однак настрій бойовий! Ла-Манш все одно буде наш!, – цієї неділі написав Олег на своїй сторінці.

  

Сьогодні, 29-го липня, Олег Іваненко повідомив, що й доці «палить бамбук» в Англії в м. Фолкстон та чекає на сприятливі для запливу погодні умови. Але до низької температури додався ще й шторм.

– Англія. Шторм. Чекаємо старт. Орієнтуємося на вівторок або середу. На жаль, поки погода наш найбільший суперник, – пише сьогодні броварчанин у себе на сторінці.

Скільки чекати, невідомо, рішення про початок запливу приймає капітан, але на даний момент залишається тільки чекати. Скільки ж чекати?

По прогнозам погоди на середу вітер трохи стихне, але велика вірогідність опадів. Час покаже… І маємо надію, що вже зовсім скоро броварчанин Олег Іваненко повернеться в місто Бровари з новим світовим рекордом.
Далі буде…

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed