Затримано осіб, які в броварському парку «Перемога» понівечили лавки для сидіння

image
4 Вересня 2019, 10:37
Поділитися:

На жаль, вандали продовжують псувати комунальне майно. У парку «Перемога» невідомі зіпсували три нові лавки. Відірвані планка сидіння однієї з лавок та верхня планка спинки іншої лавки, на третій зламана і провисла планка сидіння. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.
Стає прикро, тому що якраз зараз Бровари активно готуються до свого дня народження, і комунальники, і міська влада всі сили віддають, щоб місто сяяло. І поки одні створюють красоту і порядок, інші нишком все руйнують.
Можливо треба встановлювати лавки з бетону чи колючого дроту?

  

Вже увечері 03.09.2019 «Контакт-центру» стало відомо, що парк «Перемога» постійно патрулюється ТОВ “КОМ-КОН ГРУП” та громадським формуванням «КОМКОН” ( піші , автомобільні та велосипедні). «Контакт-центр»  звернувся до них за інформацією щодо результатів патрулювання. Їм повідомили, що завдяки оперативній роботі патрулів 28.08 було затримано особи, які псували лавочки, а 30.08 – затримано особи (серед яких були неповнолітні особи), які пошкодили громадську вбиральню. Надано фото докази (не публікуємо з етичних міркувань). Усіх зловмисників було передано працівникам Нацполіції.«Контакт-центр» в подальшому пообіцяв більш детально інформувати Вас про результати патрулювання парку.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed