Затримали вбивцю 9-річного Захара Черевка

image
24 Червня 2019, 11:54
Поділитися:

Столичні поліцейські затримали зловмисника, який вбив 9-річного хлопчика.

Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції Києва.

Про те, що хлопчик зник, поліцію повідомила бабуся, зазначивши, що 22 червня дитина пішла гуляти на вулицю і не повернулася.

Згодом тіло малого знайшли у озері Вирлиця із численними колото-різаними ранами.

За допомогою камер відеоспостереження одного із торговельних центрів правоохоронці упродовж декількох годин встановили та затримали зловмисника.

Ним виявився брат співмешканця матері загиблого хлопчика. 

«Зловмисника одразу ж затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що йому – 30 років, проживає у Києві, веде аморальний спосіб життя. Із хлопчиком затриманий був близько знайомий, оскільки він є братом співмешканця мами загиблого. Дитина здебільшого проживала із бабусею окремо від нової сім’ї матері», – повідомив Андрій Крищенко.

Як зазначається у повідомленні, у день зникнення дитини між братами та мамою хлопчика виник конфлікт, після якого підозрюваний вирішив помститися. У вбивстві дитини він зізнався.

Наразі фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Крім того, слідчі подали до суду клопотання про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Читайте також: У столиці на проспекті Перемоги загинув мотоцикліст

Читайте також: За прогулянку із марихуаною двоє киян можуть отримати 3 роки ув’язнення

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV