Затримали чоловіка, який жорстоко вбив співмешканку

image
19 Липня 2019, 09:56
Поділитися:

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві жінки, яку знайшла мертвою і зв’язаною на власному балконі 18 липня.

Про це повідомляє Поліція Києва.

Загибла кілька днів не виходила на зв’язок і колега прийшла перевірити чи все гаразд. Вона ї знайшла тіло жінки на балконі квартири.

Поруч із тілом на балконі виявили зламаний стілець, який, ймовірно, і був знаряддям вбивства.

За словами сусідів, 52-річна жінка 2 роки тому поховала чоловіка і тривалий час мешкала сама.

Близько місяця тому померла познайомилася у соцмережах з чоловіком із Дніпропетровської області. За деякий час вони почали жити разом.

Як повідомив начальник Святошинського УП Сергій Чернишев, у ході слідчих дій встановлено особу чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. Зловмисника затримали на Дарницькому залізничному вокзалі, де він останні кілька днів переховувався.

«Нам стало відомо, що близько місяця тому через соціальні мережі жінка познайомилася з мешканцем Дніпропетровської області, з яким згодом почала разом жити. Днями вони святкували її день народження, тож жінка взяла кілька вихідних. Проте коли вона не вийшла на роботу, а її телефон перестав приймати дзвінки, до неї додому завітали колеги», – розповів начальник управління поліції Сергій Чернишев.

Наразі співмешканця потерпілої затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зізнався, що між ними відбулася бійка, під час якої жінка начебто кидалася на чоловіка з ножем, тож він зв’язав їй руки, але наміру вбивати не мав. Його покази ретельно перевіряються та будуть враховані під час вирішення остаточної правової кваліфікації події, яка буде прийнята після отримання висновків експертизи.

Читайте також: Псевдомінеру медичних установ загрожує 6 років ув’язнення

Читайте також: Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: Оголошено ще одну підозру – неповнолітньому

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV