Заступник начальника Броварського відділу поліції став начальником відділку, але не в Броварах

image
19 Липня 2019, 12:45
Поділитися:

19.07.2019 року за наказом начальника Головного управління поліції Київщини Андрія Нєбитова призначені нові керівники територіальних підрозділів поліції.
Ці призначення зачепили і Броварський відділ поліції.

Заступника начальника Броварського відділу поліції підполковника Скидана Максима Вікторовича було призначено начальником, але вже Переяслав-Хмельницького відділу поліції.

Нагадаємо, що Скидан Максим Вікторович народився на Київщині в с. Красилівка Броварського району. Після закінчення школи вступив до Національної академії внутрішніх справ. З 2001 по 2010 р. у Броварському райвідділі (пізніше –  об’єднаному міськвідділі) пройшов усі щаблі від лейтенанта до заступника начальника карного розшуку. Працював начальником сектору карного розшуку в лінійному відділі Бориспільського аеропорту. З  2011 р. – у департаменті карного розшуку транспортної міліції  МВС. З 2014 р. – заступник начальника міськвідділу міліції – начальник міліції громадської безпеки у Броварах. В 2016 році обіймав посаду начальника Славутицького відділу поліції, але в 2017 році повернувся до Броварського відділу поліції на посаду заступника його начальника.

На даний момент місце заступника начальника Броварського відділу поліції є вакантним. Головне управління Націаональної поліції України найближчим часом повинно вирішити цей момент. 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed