Заступник голови ОДА провів виїзний прийом громадян на Білоцерківщині

image
29 Січня 2020, 13:14
Поділитися:

28 січня заступник голови ОДА Василь Володін за участю керівника департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Костянтина Довгаля, в.о. голови Білоцерківської РДА Юрія Савчука та голови Білоцерківської районної ради Володимира Шевченка провів особистий прийом громадян.

Мешканці району звернулись до посадовця з питаннями, що стосуються пенсійного та соціального забезпечення, поточного та капітального ремонту доріг, освітлення вулиць, забезпечення житлом. Особливе питання стосувалось врегулювання земельних відносин, в тому числі розпаювання державних сільськогосподарських підприємств.

“Кожне питання є унікальним, важливим і потребує детального вивчення для того щоб прийняти відповідне управлінське рішення. По кожному із порушених питань я дам доручення та разом із вами проконтролюю його виконання”, – зазначив посадовець під час прийому громадян.

Зазначаємо, що виїзні прийоми громадян керівництвом Київської ОДА проводяться відповідно до затвердженого Графіку прийому. Попередній запис на прийом здійснюється у відділі роботи зі зверненнями громадян за тел. (044) 286-84-11.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація