Заступник голови Київської ОДА В’ячеслав Кучер провів черговий особистий прийом громадян

image
14 Лютого 2019, 17:24
Поділитися:

14 лютого особистий прийом громадян провів заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер.

За допомогою та підтримкою до заступника голови звернулися мешканці Вишгородського, Кагарлицького, Фастівського, Рокитнянського районів та м. Біла Церква.

Під час особистого прийому були розглянуті звернення громадян щодо: приватизації земельної ділянки, яка межує з кладовищем; присвоєння статусу вдови учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; питання порушення прав дитини; утримання мереж садовим товариством; проведення капітального ремонту електро-щитової житлового будинку, який перебуває на балансі обласної лікарні; екологічного обстеження річки Безименна.

За результатами розгляду заявникам надано кваліфіковані відповіді стосовно порядку вирішення проблем, з якими вони звернулися. Консультативну допомогу відвідувачам прийому надали фахівці департаменту соціального захисту населення, служби у справах дітей та сім’ї, управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

На особистий прийом громадян до заступника голови КОДА В’ячеслава Кучера можна звернутися у першу та третю п’ятницю щомісяця. Детальну інформацію отримуйте у відділі роботи зі зверненнями громадян за тел. 286-14-75 та 286-17-39.

 

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація