Засідання міської комісії з питань дотримання вимог законодавства про працю, легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та трудових відносин з найманими працівниками.

image
3 Листопада 2021, 11:52
Поділитися:

02  листопада   2021  року в адміністративному приміщенні Фастівської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Олени Зикової , відбулося  засідання міської комісії з питань дотримання вимог законодавства про працю, легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та трудових відносин з найманими працівниками.

Участь в роботі комісії взяли: начальник відділу з питань праці  управління соціального захисту населення виконавчого комітету Фастівської міської ради Юрій  Болілий, головний державний інспектор ГУ Держпраці у Київській обл. Вікторія Шандурська, заступник начальника Фастівської ДПІ ГУ ДПС у Київській обл. Роман Демченко,  головний спеціаліст   відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 фінансово  – економічного управління ГУ ПФУ у Київській обл. Світлана Маєвська, головний спеціаліст відділу з питань праці управління соціального захисту населення виконавчого комітету Фастівської міської ради Ірина Головчук,   посадові особи Фастівського міськрайонного відділу ДВС Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості,  інші   посадові особи  місцевих органів державної виконавчої влади та виконавчого комітету Фастівської міської ради в компетенцію  яких входить питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення на території громади.

На засіданні комісії були заслухані суб’єкти господарювання у яких під час проведення інформаційно – роз’яснювальної кампанії щодо недопущення використання незадекларованої праці було виявлено невідповідність об’єму роботи кількості найманих працівників.

Також запрошених підприємців,  ознайомили з вимогами норм трудового законодавства, новою системою штрафів за порушення законних прав та інтересів найманих працівників, порядком проведення перевірок , з умовами проведення роботи в умовах  « червоного» карантинного рівня епідемічної безпеки до якого на даний час віднесено Фастівську міську територіальну громаду та надано консультації по іншим питанням, які хвилювали суб’єктів господарювання.

 

 

За інформацією УСЗН  виконавчого комітету

Фастівської міської ради

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів