Засідання комісії з прав дитини

image
15 Лютого 2019, 15:20
Поділитися:

Під керівництвом застутника голови райдержадміністрації Петрусевич І.О. відбулося засідання комісії з прав дитини, на якому було розглянуто наступні питання:

1. Розгляд повідомлення від завідуючої Сквирської АЗПСМ Сауліної Н. В. про те що на території Сквирського району, в селі Кривошиїнці проживає сім’я в якій дитина хвора, з підозрою на кір, ігноруючи тяжкі наслідки цієї хвороби відмовляються від госпіталізації дитини до інфекційного відділення м. Біла Церква.

Доповідачі: сільський голова села Кривошиїнці Дубець В. І., лікар Сурмило В. П.

Пропозиція: зобов’язати батьків звернутись до лікувального закладу, і в разі необхідності пройти курс лікування в інфекційному відділенні ТМО м. Біла Церква.

2. Розгляд заяви від С., яка проживає за в м. Сквира, Київська обл., щодо надання дозволу на дарування будинку і прибудинкової земельної ділянки своїй доньці.

Доповідачі: Буланова С. О., зацікавлені особи.

3. Розгляд заяви від К. про дозвіл на взяття опіки над малолітньою своєю племінницею.

Доповідачі: Кононська І. М., Камінська І. О.

 

4. Розгляд інформаційного листа від Буківського НВК щодо не повнолітнього учня К, який без поважних причин не відвідує школу, проявляє агресію по відношенню до своїх рідних.

Доповідачі: сільський голова села Малі Єрчики Баблюк Н. О., сільський голова села Буки Пономарьова О. Л., зацікавлені особи.

Пропозиція: зобов’язати орган опіки та піклування Буківської сільської ради організувати проведення медичного обстеження малолітнього К. в дитячій лікарні смт. Ворзель.

5. Розгляд 3 заяв від гр. М.,який проживає у с. Домантівка, в яких він просить забезпечити йому зустрічі з його донькою.

Доповідачі: Кононська І. М., зацікавлені особи, представник із школи.

Пропозиція: надати висновок комісії щодо не доцільності надання дозволу для зустрічей.

6. Розгляд заяви від Л., с. Руда, Сквирського району, Київської області, в якій вона просить надати дозвіл на встановлення опіки над малолітнім сином її сестри.

Доповідачі: Кононська І. М., Камінська І. О.

Пропозиція: надати висновок на дозвіл встановлення опіки над малолітнім.

7. Розгляд заяв від Р. і, в яких вона просить скасувати її заяву «Про відмову від новонародженої дитини» і дитину повернути в біологічну сім’ю.

Доповідачі: Буланова С. О., Камінська І. О., Кононська І. М.

Пропозиція: надати висновок комісії щодо доцільності або не доцільності повернення новонародженої дитини в біологічну сім’ю.

Джерело: Сквира.info