Засідання 31 сесії Бородянської селищної ради VІІ скликання

image
13 Жовтня 2020, 02:19
Поділитися:

8 жовтня селищний голова Олександр Сахарук провів засідання 31 сесії
Бородянської селищної ради сьомого скликання. Участь у ній взяли голова
Бородянської районної державної адміністрації Аліна Бурдак, депутат Київської обласної ради Сергій Федорченко, в.о. старост сіл ОТГ, представники ЗМІ.

Відкриваючи засідання, очільник громади вручив подяку голові
райдержадміністрації за багаторічну активну громадянську позицію та
громадську діяльність на благо спільноти Бородянщини. У своєму виступі Аліна Бурдак підкреслила, що їй було приємно бути дотичною до місцевого
самоврядування, в якому вона працювала як член виконкому, та побажала всім, спираючись на напрацьовану Стратегію розвитку-2025, і надалі продовжувати розвивати Бородянську селищну ОТГ як конкурентоспроможну громаду Київщини і України.

Селищним головою Олександром Сахаруком було зачитано пропозиції доповнення до порядку денного сесії, серед яких доповідну записку начальника юридичного відділу Сергія Демченка щодо встановлення пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО/ООС, звернення щодо виступу на початку сесії представника народного депутата Ольги Василевської-Смаглюк Максима Петльованого, лист ГО «Майбутнє Бородянщини», звернення родини Ковалів. Оскільки остання пропозиція викликала тривале обговорення, то було вирішено в перерві провести засідання комісії з регулювання земельних відносин, агропромислового комплексу, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток на чолі з директором ПСП «Колос» Батом Батовим.

У подальшому начальник земельного відділу Анна Зеленко представила на затвердження депутатам проекти  землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок, технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та інші питання. Начальник  юридичного відділу Сергій Демченко доповів про укладення договору оренди землі з ТОВ «ФУЛЛ АРТ», про висловлення наміру про передачу із комунальної власності Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади у комунальну власність Клавдієво-Тарасівської селищної ради основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та дебіторської і кредиторської заборгованості комунального підприємства Бородянської селищної ради «Бородянкатепловодопостачання», які перебувають на території Клавдієво-Тарасівської громади, про передачу з балансу Бородянської селищної ради на баланс та в господарське відання Комунального підприємства Бородянської селищної ради «Бородянкатепловодопостачання» опалювального обладнання, тощо. 

Заступник селищного голови Анатолій Федоренко поінформував
про укладення договору суперфікцію з Київською облдержадміністрацією на
земельну ділянку для будівництво центру реабілітації воїнів АТО/ООС у Дружні. Щодо змін до бюджету за рахунок перевиконання надходжень та інших питань доповіла начальник відділу фінансів Олена Григораш. Наприкінці засідання депутати підтримали надання дозволу на встановлення меморіального знаку загиблим учасникам АТО/ООС у парковій зоні смт Бородянка, вул. Центральна, 228-230.

У завершальній урочистій частині селищний голова Олександр Сахарук подякував  депутатам, членам виконавчого комітету та апарату ради за сумлінну і ефективну роботу в першій каденції Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади, а також звернувся зі словами вдячності до воїнів ЗСУ, які захищали і захищають мирне життя в Україні. Цього дня ним вручено почесні Подяки всім депутатам ради, членам виконкому та керівникам структурних підрозділів БСР.

Засідання 31 сесії Бородянської селищної ради VІІ скликанняБородянська селищна рада.

Джерело: Бородянська селищна рада