ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ ТА ЖАГОЮ СВОБОДИ

image
21 Листопада 2023, 11:48
Поділитися:

Головна  /  ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ ТА ЖАГОЮ СВОБОДИ

|  21. 11. 2023

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року та Революція Гідності 2013 року. Вшановуючи патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, Україна щорічно 21 листопада відзначає День Гідності та Свободи.

Цього дня у Білій Церкві біля портретів Героїв Небесної Сотні відбувся захід.

Українці подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Ми свій вибір відстоюємо і сьогодні, коли в нашій країні йде війна.

Ми і досі залишаємося для всього демократичного суспільства прикладом єднання, сили та незламності духу. Заряджені гідністю та жагою до свободи, ми обов’язково переможемо. Адже вищою метою для українського народу є збереження людських цінностей та основ демократії.

Проте за відстоювання цих ідей ми платимо дорогою ціною – кров’ю Небесної Сотні, життям наших воїнів та цивільного населення, втрачених протягом дев’яти років війни.

Схиливши голови в знак поваги і скорботи перед тими, хто не дожив до сьогоднішнього дня в боротьбі за волю і кращу долю України, присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання та поклали квіти до портретів Героїв.

Безсмертні душі загиблих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають»! 

У заході взяли участь представники Білоцерківської міської ради, Білоцерківської районної військової адміністрації, закладів, установ та  громадських організацій громади.

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт