Запрошуються до співпраці

image
9 Лютого 2021, 13:57
Поділитися:

На виконання розпорядження Київської обласної державної адміністрації від 29.01.2021р. року № 57 «Про розподіл та перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я на 2021 рік», постанови КМУ від 23.03.2016р. № 239 «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну» (зі змінами та доповненнями) та з метою організації забезпечення хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином на 2021 рік виконавчий комітет Фастівської міської ради запрошує до співпраці :

– суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, які проводять господарську діяльність на території Фастівської міської територіальної громади  та мають ліцензію з роздрібної торгівлі лікарськими засобами (в т.ч. препаратами інсуліну та десмопресину), аптечні заклади яких розташовані в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці – Фастівської міської територіальної громади, а саме: місто Фастів, с.Бортники, сел.Борова, с.В.Снітинка , с.Веприк  (в т.ч. с.Млинок), с.М.Снітинка (в т.ч. с. М.Офірна та с.В.Офірна), с.Ч.Мотовилівка (в т.ч. с. В.Мотовилівка, с.Вишняки, с.Тарасенки), с.Мот.Слобідка,  с. Оленівка , с.Фастівець (в т.ч. с.Гвардійське, с.Клехівка).

Для укладення договорів на відшкодування витрат необхідно подати заяву про бажання взяти участь у програмі по відпуску лікарських засобів (препаратів інсуліну та десмопресину), копію діючої ліцензії та цінову пропозицію по препаратах інсуліну та десмопресину.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (04565)60161, завідувач сектору охорони здоров’я  Костюк Інна Михайлівна.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів