Запрошуємо взяти участь у круглому столі з обговорення сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» у галузі виробництва м’яса та м’ясних продуктів
Метою проведення круглого столу є обмін думками, ідеями, пропозиціями та баченням того, в чому саме полягає унікальність Київщини у галузі виробництва м’яса та м’ясних продуктів та суміжних з нею галузей, які інноваційні рішення зможуть забезпечити її розвиток на найближчі 7 років. Також обговоримо перспективи створення регіонального кластеру функціональних продуктів.
Серед запрошених – представники департаментів облдержадміністрації, науковці Національного університету харчових технологій, Інституту продовольчих ресурсів НААН України, представники асоціацій, виробничих підприємств та територіальних громад Київщини, а також інших регіонів.
Круглий стіл відбудеться 27 квітня 2021 року з 10.00 до 12.30.
Програма круглого столу: https://cutt.ly/wvPS01y.
Для участі у заході та отримання посилання на підключення необхідно заповнити реєстраційну форму https://cutt.ly/hzE4oYJ .
Департамент економіки та цифровізації Київської ОДА,
контактний тел. 286-87-49
Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація