Запрошуемо у наметову таборівку «Студмістечко»

image
26 Червня 2019, 11:45
Поділитися:

На виконання комплексної Програми  підтримки та розвитку молоді Київської області на 2015-2020 роки «Молодь Київщини», затвердженої рішенням Київської обласної ради від 26.03.2015 № 915-47-VI (зі змінами), та з метою розвитку громадянської освіти на Київщині, підтримки органів студентського самоврядування та активізації молодіжного руху з 08 по 12 липня 2019 року для студентів вищих навчальних закладів I – IV рівня акредитації Київської області на території Вишгородського району буде проведено наметову таборівку «Студмістечко».

 

Програмою заходу передбачено інформаційно-навчальні тренінги, семінари, зустрічі з громадськими діячами, різноманітні активності.

До  участі запрошуються студенти-лідери та активісти студентського самоврядування.

Для участі необхідно заповнити електронну анкету за посиланням:

https://forms.gle/VCXF9h18djqFecF18 або заповнити форму, наведену нижче, у термін до 26 червня 2019 року та надіслати її на електрону адресу [email protected] з поміткою у темі «студмістечко».

 

Прізвище, ім’я, по-батькові

Дата народження

Громадська організація, ВНЗ тощо

Адреса, контактні телефони

Електронна адреса

1

 

Детальна інформація  про захід буде повідомлена кожному учаснику особисто після відбору.  Для учасників, котрі не досягли 18–річного віку, обов’язково мати дозвіл батьків чи осіб, що їх заміняють, на участь у наметовій таборівці.

Звертаємо увагу на те, що захід буде проведено у форматі наметового табору, тому кожен учасник повинен мати особистий спальний мішок.

Організатори забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування учасників, проживання у наметах.

Контактна особа: Михайлов Андрій (097) 746-94-07

Джерело: Сквира.info