Запобігти порушенням: у вихідні та святкові дні місто контролюватимуть представники двох управлінь | Трибуна

image
16 Травня 2021, 05:58
Поділитися:

На сайті міської ради оприлюднено розпорядження міського голови, яким він зобов’язує керівництво управління інспекції та контролю, управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту (УБЖКГІТ) організувати чергування у вихідні і святкові дні.

Як зазначено в розпорядженні міського голови від 14 травня, таке рішення ухвалено відповідно до протокольного доручення розширеної оперативної наради від 11 травня. Мета – «належне реагування та виконання невідкладних, наперед не передбачених робіт, від негайного виконання яких залежить забезпечення життєдіяльності Броварської міської територіальної громади».

Відтак, керівники управління інспекції та контролю, а також УБЖКГІТ мають розробити план та графіки чергувань своїх працівників у вихідні і святкові дні. Ці графіки керівники щоп’ятниці надаватимуть заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючому справами виконавчого комітету Дмитру Ткачову.

Як повідомили в УБЖКГІТ, у вихідні дні працівники управління не працюють, а у святкові чергують у телефонному режимі. Не було чергування у вихідні та святкові працівників управління інспекції та контролю. Проте досить часто, а особливо повесні, саме під час вихідних чи святкових днів у місті відбуваються незаконні дії, що стосуються торгівлі, будівництва чи благоустрою територій. Тож тепер протягом вихідних і в святкові дні чергові працівники двох управлінь триматимуть тісний зв’язок із «Контакт-центром» для термінового реагування на повідомлення, а також об’їжджатимуть місто задля виявлення порушень.

Незаконна прибудова на вул. Короленка, 63

Фото –  Svetlana Varlamova

Читайте також

В Україні збільшили штрафи за порушення пожежної безпеки та за хибні виклики
Будівництво в Броварах притулку для бездоглядних тварин: визначено розробника інженерного проєктування
Ділянку для садочка в Броварах віддадуть під будівництво житла
У Броварах розпочався демонтаж старих теплиць під будівництво житлового комплексу. Відео
На Броварщині стартувало будівництво першої лінії сортувально-переробного комплексу. Відео

Джерело: Трибуна – Бровари