Заплатити за електрику й зекономити: як це зробити у Києві

image
31 Березня 2019, 10:42
Поділитися:

Як попереджають у столичній компанії “Київські енергетичні послуги”, фіксуючи показники лічильника щомісячно 1 числа, і передаючи їх с 1-го по 4-те, ви заощаджуєте кошти, адже сума до сплати за електроенергію у платіжці тоді нараховується за фактичними, а не середніми показниками. При цьому повідомити актуальні дані «Київським енергетичним послугам» зручно та просто онлайн.

Є 5 способів передати показники «Київським енергетичним послугам»:

  1. самостійно вказати їх в Особистому кабінеті;
  2. повідомити через форму зворотного зв‘язку на сайті kep.com.ua;
  3. написати в особисті повідомлення сторінці компанії у Facebook;
  4. зателефонувати до контакт-центру за номерами (044/067/066) 277-18-18, у тоновому режимі натиснути цифру «3», ввести номер особового рахунку (11 цифр) і показники лічильника та підтвердити їх;
  5. через оператора системи розподілу, до мереж якого підключено об‘єкт (контакт-центр або Особистий кабінет ОСР).

«Щоб побачити у платіжці фактичний об‘єм спожитої електроенергії, потрібно вчасно передати показники лічильника, – наголошує директор «Київських енергетичних послуг» Віктор Мельников. – Якщо клієнт не передав актуальні дані з першого по четверте число, кількість спожитих кіловат*годин розраховується за середньодобовим споживанням на основі двох фактичних показників, переданих або зафіксованих раніше».

Але якщо ви з якихось причин не встигли своєчасно передати показники, не варто хвилюватися. Дані можна скорегувати наступного місяця, щоб у подальшому отримати платіжку з фактичними нарахуваннями.

Читайте також: «Кияни другий місяць неправильно платять за електрику»

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ