Заняття ірпінського розмовного клубу пройшло в «Мовній кав’ярні» з живою музикою (фото)

Заняття ірпінського розмовного клубу пройшло в «Мовній кав’ярні» з живою музикою (фото)
14 Листопада 2022, 19:14
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Чергове заняття ірпінського розмовного клубу «Спілкуймося українською!» пройшло в «Мовній кав’ярні», якою на дві години стала читальна зала Ірпінської міської бібліотеки імені Максима Рильського. Про це розповіла на своїй сторінці у фейсбуці директорка книгозбірні Олена Циганенко.

«”Пригости мене розмовою українською мовою”. Заняття розмовного клубу проходило в “Мовній кав’ярні”, в яку запросили учасників викладачі-словесники Ірпінського академічного ліцею Лариса Лук’янченко і Ірина Бокало. У меню кав’ярні були кава і печиво, а також лексичні смаколики, філологічне еспресо, зернинки-багатинки. Кожен учасник мав можливість поділитися власною теплою історією до кави», – написала очільниця бібліотеки.

Присутні моделювали спілкування в різних ситуаціях і закладах – не лише в кав’ярні, але й у книгарні, в будь-якій крамниці, в незнайомому місті.

Також на засіданні клубу виступили артисти Національного будинку музики – учасники українсько-швейцарського музичного проєкту «Солоспіви єднання».

«Годину чарівної музики, спокою і надії подарували присутнім Іванна Пліш (сопрано), Роман Меліш (тенор), Тарас Столяр ( бандура), Андрій Васін (фортепіано). Зачарувала всіх музика українських композиторів В. Барвінського, М. Лисенка, К. Стеценка, Ю. Мейтуса та українська пісня», – зазначила Олена Циганенко.

Нагадаємо, клуб «Спілкуймося українською!» почав діяти в Ірпені 19 липня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV