Замовити свердловину на воду і заощадити? Легко!

image
11 Лютого 2020, 17:12
Поділитися:

При влаштуванні свердловини для водопостачання вашого будинку або ділянки є багато моментів, від яких залежить кількість і найголовніше, якість води. Досить неправильно підібрати обладнання або не добурити один метр свердловини, і про якість води можна забути.

Поширений випадок, коли свердловина готова, вода чиста і всі задоволені, але проходить один сезон і вода раптом мутніє, з’являється якийсь неприємний запах або смак чи зовсім падає дебіт свердловини. В такому випадку вам не уникнути повторного буріння другої свердловини і повторної оплати послуг.

Для того, щоб уникнути таких неприємних моментів і додаткових витрат при повторному влаштуванні нової свердловини, звертайтесь до професіоналів ринку буріння та водопостачання. Бурова компанія АРТЕЗБУР бурить свердловини на глибину від 20 метрів і глибше. Тому у вас буде чиста вода зі свердловини, незалежно від таких факторів, як зниження або підвищення рівня ґрунтових вод, висока вода при розливі річок і інші непередбачені ситуації.

Технологія буріння свердловини на воду

Процес пристрою свердловини складається з наступних операцій:

Розробка одного приямку для перекачування бентонітового розчину (1 х1 х 1 метр).
Роботи виконуються буровою установкою УРБ 2А2, 1БА-15В.
Опускання обсадної колони (труби).  Цементування затрубного простору обсадних колон для виключення попадання води з верхніх водоносних горизонтів поганої якості, в водоносні горизонти, які залягають глибше та мають кращу якість води.
Опускання фільтрової колони, якщо конструкція свердловини передбачає буріння у декілька колон.
Прокачування свердловини.
Монтаж насосного обладнання у приямку свердловини чи безпосередньо в будинку!

По закінченню усіх робіт з буріння та облаштування свердловини фахівці повинні видати вам паспорт на свердловину, у якому вказані: місце розташування свердловини, глибина свердловини, діаметри труб, використанні матеріали з сертифікатами відповідності, та обов’язково геологічний розріз та конструкцію свердловини.

Якщо ви хочете отримати якісну свердловину, з якою не будете мати проблем на протязі багатьох років, звертайтесь до кваліфікованих фахівців з багаторічним досвідом роботи.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама