Замість Холодова, який наразі проживає на Кіпрі, ЦВК визнала обраним нардепом від “Слуги народу” Тараріна

image
16 Серпня 2023, 13:39
Поділитися:

16 серпня 2023 г. 13:23

Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала Миколу Тараріна (на фото) обраним народним депутатом України за виборчим списком партії “Слуга народу”. Тарарін – 147-й номер списку, і заступить у фракції місце нещодавно позбавленого мандату Андрія Холодова, який наразі перебуває із сім’єю на Кіпрі, де в них – маєток і бізнес.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби ЦВК.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Миколу Тараріна, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку політичної партії “Слуга народу” під № 147, обраним народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що ЦВК отримала постанову ВР від 9 серпня, якою достроково припинено повноваження народного депутата Андрія Холодова, у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Як інформувала KВ, на позачергових парламентських виборах 2019 року Микола Тарарін балотувався до ВР дев’ятого скликання від партії “Слуга народу”. На той момент Тарарін працював керівником юридичного відділу ТОВ “Юридична фірма “Гелон”. Як повідомляє РухЧесно фірма “Гелон”, засновником і власником якої був нардеп від “Слуги народу” Сергій Іонушас, працює у сфері інтелектуальної власності, представляла зокрема інтереси студії “Квартал 95” Володимира Зеленського.

Читайте: 201 “зеленский”: полный список партии “Слуга народа”

Нагадаємо, депутат ВР, обраний до парламенту 2019 року за списком партії Володимира Зеленського “Слуга народу”, Андрій Холодов вирішив достроково скласти депутатські повноваження. Цей чоловік, що раніше потрапляв у скандали, але попри це залишався важливою людиною в системі влади Зеленського, наразі перебуває із сім’єю на Кіпрі, де в них – маєток і бізнес.

Читайте: Верховна Рада позбавила мандату Андрія Холодова

Фото: ЦВК

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона