Залишився вірним присязі: на війні загинув військовий із Київщини Олександр Мотрич, – ФОТО

Залишився вірним присязі: на війні загинув військовий із Київщини Олександр Мотрич, – ФОТО
23 Вересня 2024, 12:09
Поділитися:

Під час виконання бойового завдання на фронті загинув військовий із Київської області Олександр Мотрич. Життя мужнього захисника України обірвалось 15 вересня.

Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Невимовно дорогою ціною дається Україні її незалежність… Солдат Олександр Мотрич, стрілець-номер обслуги десантно-штурмового відділення десантно-штурмового батальйону, загинув 15 вересня 2024 року під час виконання завдання в районі активних бойових дій. Щирі співчуття рідним та близьким Олександра Миколайовича, – написав Сапожко.

На фронті загинув військовий з Київщини Олександр Мотрич, Фото: Ігор Сапожко

На фронті загинув військовий з Київщини Олександр Мотрич, Фото: Ігор Сапожко

Церемонія прощання з Героєм відбудеться в понеділок, 23 вересня, о 10:00 біля у Броварах на вулиці Грушевського, 7. Прощання на Майдані Свободи відбудеться 10:30. Відспівування об 11:00 у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Героїв України, 22А).

Поховають захисника України на Алеї Слави (вул. Олега Онікієнка, 136).

Нагадаємо, ми також повідомляли, що на війні загинув телеоператор Ігор Захаров із Києва, який працював на телеканалах “Україна” та “1+1”. Він долучився до Сил оборони на початку повномасштабної війни, але останній рік вважався зниклим безвісти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua