Залишилась маленька донечка: при виконанні бойового завдання загинув досвідчений льотчик Владислав Риков

image
8 Лютого 2024, 18:16
Поділитися:

На фронті під час виконання бойового завдання 7 лютого загинув пілот Владислав Риков, на рахунку якого 385 бойових вильотів.

Про це написав бойовий побратим, льотчик-штурмовик Повітряних Сил ЗСУ Ростислав Лазаренко у соціальній мережі.

Долучайтесь та читайте новини в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

Вчора мені вирвали серце. 07.02.2024 під час виконання бойового завдання загинув мій бойовий братик, член нашої бойової сімʼї, мій заступник — Владислав Риков. На його рахунку 385 бойових вильотів — це був найкращий льотчик і командир, якого я знав. Він прикривав мою спину з початку повномасштабної війни як на землі, та і в повітрі, підготував велику кількість як бойових ведених, так і ведучих. Для мене це надзвичайно тяжка втрата, так як за цих майже два роки війни, Влад завжди був поруч і всі проблеми ми вирішували разом, – йдеться у його дописі.

Лазаренко додав, що у загиблого Героя залишилися дружина і маленька донька.

За його словами, українського захисника мало хто знав, проте Лазаренко пообіцяв розповісти про Влада Рикова трішки пізніше: “Бо про таких людей потрібно знати і памʼятати – він віддав життя за наші життя, за нашу свободу і за нашу Україну!”

Нагадаємо, ми повідомляли раніше про те, що, виконуючи завдання, трагічно загинув український пілот та відомий дельтапланерист Ілля Тарасюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію



Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua