Залужний привітав військових з Днем Сухопутних військ

image
12 Грудня 2022, 10:20
Поділитися:

12 грудня 2022 г. 10:04

Сьогодні, 12 грудня, в Україні відзначається День Сухопутних військ України. Головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Валерій Залужний привітав військових з їх професійним святом, подякувавши за службу та вірність присязі.

Про це KВстало відомо з повідомлення на сторінці в Facebook головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сердечно вітаю із Днем Сухопутних військ Збройних Сил України!

Рідна земля дає нам сили її захищати. Україна вистояла і неодмінно переможе. Завдяки вам, побратими і посестри! Дякую за службу і вірність присязі” – написав Залужний.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також Залужний вшанував пам’ять загиблих воїнів та зазначив, що наш обов’язок продовжувати боротьбу за себе і за них, підтримувати їхні родини.

Зазначимо, День Сухопутних військ України встановлено в Україні згідно з указом президента Леоніда Кучми від 18 жовтня 1997 року № 1167/97 та відзначається щорічно 12 грудня.

Нагадаємо, авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиціях зенітного ракетного комплексу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 9 пунктів управління, 17 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та 2 склади боєприпасів окупантів.

Читайте: Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, – Генштаб ЗСУ

Фото: Укрінформ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона