Закупівлі березня: дрони на мільйони та послуги з висвітлення діяльності органів міської влади

image
16 Квітня 2024, 11:45
Поділитися:

Продовжуємо ознайомлювати читачів «Вістей» із закупівлями виконавчого комітету Бориспільської міської ради. Що та на які суми купував виконком у березні 2024-го року — читайте далі.

Відкрила місяць закупівля електронних комунікаційних послуг доступу до мережі інтернет. Повторна — адже таку закупівлю вже оголошували у лютому, але відмінили. У березні за цю послугу пропонували вже на 100 тис. грн менше, ніж у попередньому місяці — 575 тис. 333 грн 33 коп. 

Так само повторно оголосили ще два тендери, відмінених у лютому: послуги щодо висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування у радіо та телеефірі, відповідно на 700 та 710 тис. грн, будуть надаватися, як і в попередні роки, комунальним підприємством «ТРС Бориспіль».

Рекордно великі суми в березні були спрямовані на закупівлю дронів. Так, на 792 тис. грн було придбано 11 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro RC та ще на 3 млн 456 тис. грн — 18 квадрокоптерів DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal). 

Ряд закупівель березня стосувався придбання запчастин, мастильних засобів та матеріалів для ремонту авто. Так, були придбані моторна олива, запчастини, послуги з ремонту авто, фарби, мастики, лаки, кріпильні деталі тощо — всього на 49 тис. 561 грн 17 коп. 

Ще 34 тис. 281 грн заплатили за апаратуру для передавання радіосигналу з приймальним пристроєм (камери) — всього 3 одиниці. 

На розробку технічної документації витратили 7 тис. грн, на послуги програмного забезпечення — 4 тис. грн, за виготовлення пластикових посвідчень заплатили 2040 грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама