Закриття таборної зміни “Росич-2019” – Сквира.info

image
12 Червня 2019, 12:30
Поділитися:

У період з 29 травня року по  09 червня 2019 року  гостинна, зеленокудра Сквирщина вітала друзів: 46 дітей з Авдіївки, Світлодарська, Торецька та Красногорівки та супроводжуючих: Ганюшкіну Вікторію Віталіївну, Хижняк Наталію Вікторівну, Щиголеву Юлію Валеріївну, Русаченко Вікторію Генадіївну, Іноземцеву Наталію Олександрівну, які проживали у с.Чубинці Сквирського району на базі районного заміського оздоровчого табору “Росич-2019”.

Талановиті діти та їх наставники приймали активну участь у таборовому житті. Були створені  флешмоби, веселі фільми, презентації, авторські проекти та чудові малюнки на стінах спортзалу. Заплановані і проведені масштабні заходи, захоплюючі поїздки, кожного дня діти були задіяні у  спортивних іграх, роботі у творчих майстернях, акціях милосерця,займались  вивченням українських традицій та культури нашого рідного краю і звичайно ж отримали нові знайомства, пошуки спільних інтересів, катання на байдарках, стрибки на батуті, які  особливо полюбляють наші гості.          

Подорож країною дитинства під назвою “Росич-2019” першої таборної зміни добігла до завершення. Діти отримали подарунки на згадку начальника відділу освіти Олександра Вікторовича Заболотного, ТМ “Сквирянка”, а голова Сквирської районної державної адміністрації відмітив подяками  супроводжуючих за роботу з дітьми. 

Біля  вогнища діти ділилися згадками про час, проведений у таборі, на очах помітно бриніла сльоза, тремтів голос, маленькі таланти бажали одного, щоб  ще не один раз  приїхати  до нашого чудово краю та переступити поріг вже рідного табору “Росич”.        Заступник з виховної роботи  Анатолій Ігорович Гальчинський в цей час відмітив, що символічно над головами присутніх пролітали лебеді, всі були дуже вражені і засмучені водночас…                                                                                                                       

Ще одна таборова зміна залишилась приємною історією, відомості про яку всі бажаючі залишили в Книзі відважних та талановитих РОСИЧІВ!!!!!!!!

Джерело: Сквира.info