Захисникам та захисницям з Києва компенсуватимуть частину стоматологічних послуг

Захисникам та захисницям з Києва компенсуватимуть частину стоматологічних послуг
9 Червня 2024, 14:44
Поділитися:

КМДА буде компенсувати витрати на низку стоматологічних послуг захисникам та захисницям, які мають статус учасника бойових дій, а також членам родин загиблих.

Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда.

“Розмір компенсації залежить від проведених процедур, але не може перевищувати 15 тисяч гривень на календарний рік. Людина може звернутися до однієї з філій комунального закладу охорони здоров’я, отримати там необхідні послуги, надати документи, що підтверджують факт лікування й оплату, а потім отримати за це компенсацію”, – зазначила Марина Хонда.

Компенсація діє на 63 лікувальні та хірургічні послуги. з повним переліком можна ознайомитися на «Порталі Захисників та Захисниць».

На отримання компенсації мають право:

учасники бойових дій;особи з інвалідністю внаслідок війни;учасники війни;постраждалі учасники Революції Гідності;члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни;члени сімей загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України.

Щоб отримати компенсацію, необхідно звернутися до комунальної бюджетної установи «Київський міський центр комплексної підтримки учасників бойових дій «КИЇВ МІЛІТАРІ ХАБ» та надати:

копію паспорта громадянина України (ID картку з довідкою про внесення відомостей до ЄДДР);копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП);паперову форму витягу з реєстру територіальної громади, що містить інформацію про задеклароване/зареєстроване місце проживання (перебування) особи в Києві;копію документа, що підтверджує повноваження представника (в разі звернення через уповноваженого представника);копію посвідчення встановленого зразка;копію довідки ВПО (за наявності);оригінал чека сплачених стоматологічних послуг;номер банківського рахунку (IBAN).

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua