Захищаючи Україну, на Донеччині загинув ірпінець Іван Мінугалієв – Містоінформ

image
15 Травня 2023, 09:38
Поділитися:

11 травня під час бойових дій біля Богданівки Донецької області загинув мешканець Ірпеня Іван Мінугалієв. Трагічну новину повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Іван Мінугуляєв народився та вчився в Ірпені, згодом вступив до Київського вишу. У 2005 році був призваний на строкову службу та вже у 2006 році підписав контракт на службу в Управлінні державної охорони України.

Тільки у 2012 році Іван Мінугуляєв демобілізувався та почав жити цивільним життям. У мирний час ірпінець займався меблевою справою, але з початком повномасштабного вторгнення знову вдягнув військову форму та став на захист своєї Батьківщини. Він служив у гірсько-штурмовій роті, де був навідником. Іван Мінугуляєв загинув під час російського обстрілу.

«У нього залишились неповнолітня донька, мати, брат і сестра. Вічна пам’ять ГЕРОЮ! Щирі співчуття рідним!», — написав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 20 квітня, захищаючи Україну на Донеччині, загинув ірпінець Володимир Сидорук. Він був онуком відомого українського художника Володимира Сидорука.

Джерело: Містоінформ