Захар Беркут, Двійник та подруга в телефоні: кінопрем’єри в столиці

image
12 Жовтня 2019, 18:11
Поділитися:

Ці вихідні довші, а отже є більше часу, щоб подивитися кіноновинки. Серед прем’єр цього тижня – очкувана екранізація повісті Івана Франка “Захар Беркут”,  комедія “Джексі” про штучну подругу в телефоні, протистояння двох кілерів, один з яких – Віл Сміт, у екшені “Двійник”, драма про двох здавалося б дуже різних жінок “Після весілля” та фестивальні хіти з Німеччини.    
   
Захар Беркут

1241 рік. На нашу землю прийшли гості, яких ніхто не кликав – монголо-татари під проводом жорстокого хана Бурунди. Дійшовши до Карпатських гір, вони вирішили відпочити, розбити табір. Вночі місцеві мисливці брати Беркути звільнили полонених та вбили сина хана. Бурунда вважає своїм обов’язком помститися кривдникам і знищити місцеві поселення. Зупинити їх може лише хитрість.

Джексі

Філ – звичайний хлопець, який купив собі новий телефон. Найцікавіше в його смартфоні – це вбудований штучний інтелект на ім’я Джексі. Таке відчуття, що вона знає все про хлопця – його щоденні звички, інтереси, почуття. Джексі занадто ідеальна, тому Філ став залежним від неї.  Згодом в житті Філа з’являються друзі та навіть дівчина, що Джексі не до вподоби. Вона навіть готова перетворити життя свого господаря в кошмар, аби хлопець був тільки її.

Двійник

Генрі Броган усе своє життя заробляв тим, що вбивав людей. Він висококваліфікований кілер, який не раз допомагав уряду Сполучених Штатів Америки. Прийшов час, коли і його наказали усунути. Але не так-то просто вбити людину, яка про це ремесло знає більше кого-небудь іншого. Тому для цього завдання відправили ідеального бійця, який його молодша копія. Що переможе в цій сутичці: молодість і сила або вік і досвід?

Нове німецьке кіно

Фестиваль  – це поглиблений експрес-курс останніх подій у кіно Німеччини, добірка найкращих німецьких прем’єр і кінофестивальних хітів за минулий рік. Проводиться Гете-інститутом спільно з компанією Артхаус Трафік. Є одним з найстаріших фестивалів в Україні, які представляють кінематограф своєї країни: в 2019 році проходить у 25-й раз. 

Після весілля

Ізабель присвячує своє життя роботі з дітьми у притулку в Калькутті, Індія. З іншого боку Землі в американському місті Нью-Йорк живе глава багатомільйонної корпорації Тереза. Що ж могло звести цих двох жінок разом? Бажання Терези пожертвувати велику суму цьому притулку. Для цього Ізабель повинна пролетіти півсвіту для зустрічі, яка може допомогти бідним індійським дітям. Якраз в цей час донька Терези виходить заміж, тому мати більше зайнята цією подією. Тільки після зустрічі з Терезою Ізабель знайде з нею щось спільне, що вона не очікувала знову відшукати…

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ