Заяви про прийом до перших класів столичних шкіл прийматимуть з 27 березня – освітній Департамент КМДА

image
27 Лютого 2023, 12:53
Поділитися:

27 лютого 2023 г. 12:43

Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації (КМДА) повідомляє, що зараховуватимуть майбутніх першокласників до шкіл на підставі заяви одного з батьків. Заяву та інші необхідні документи треба буде подати власноруч. При цьому, дітей-переселенців зараховуватимуть зап спрощеною процедурою – була б довідка про статус ВПО.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення згаданого департаменту у ФБ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Розпочати прийом заяв до перших класів закладів загальної середньої освіти міста Києва 27 березня 2023 року. (…) Здійснювати зарахування до перших класів на підставі заяви одного з батьків майбутніх першокласників (опікуна, іншого законного представника, родича), інших документів, що (…) підтверджують місце проживання дитини чи одного з її батьків (осіб, що їх замінюють) на території обслуговування закладу, наданих власноруч”, – сказано в наказі згаданого Департаменту КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В документі також сказано, що зараховувати дітей, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (ВПО), можна без наявності свідоцтва про народження.

Начальникам районних у столиці управлінь освіти доручено організувати безпечний процес прийом заяв, заздалегідь сповістити людей засобами комунікації про початок прийому документів і, власне, умови прийняття до шкіл майбутніх “першачків”.

Читайте: У КМДА спростували фейк щодо роботи столичних шкіл

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона