Заявки на отримання продуктових наборів в Києві приймаються в центрах соціального обслуговування, – КОНТАКТИ

image
10 Березня 2022, 16:47
Поділитися:

КМДА повідомляє, що подати заявки на отримання продуктових наборів в Києві можна в територіальних центрів соціального обслуговування за місцем проживання.

Підкреслюється, що центри забезпечують продуктовими наборами тільки осіб, які належать до соціально незахищених категорій, а також тих, які опинились в складних життєвих обставинах. Це особи з інвалідністю, родини, в яких виховуються діти з інвалідністю, одинокі люди літнього віку, паліативні хворі, а також особи, чий дохід не перевищує двох прожиткових мінімумів тощо.

Звернутись можна в центр за місцем проживання. Адреси та телефони:

КМДА

Заявки на отримання продуктових наборів в Києві приймаються в центрах соціального обслуговування, - КОНТАКТИ, фото-2, КМДА

КМДА

Заявки на отримання продуктових наборів в Києві приймаються в центрах соціального обслуговування, - КОНТАКТИ, фото-3, КМДА

КМДА

Окремо підкреслили, що телефон 15-51 не приймає заявки. Інформація про нібито прийом за цим телефоном, яка поширюється в чатах не є достовірною. Контактний центр виконує інші функції, а на 15-51 можна повідомити, якщо не додзвонились до територіального центру.

Міська влада також закликала громадян допомагати тим, хто поруч. Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб отримувати свіжі новини швидше. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua