Заява про намір отримання дозволу на викиди

image
9 Грудня 2022, 13:02
Поділитися:

ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧ СЕРВІС» заявляє про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від стаціонарних джерел викидів. Адреса підприємства: Київська обл., Бучанський р­н, с. Крюківщина, вул. Панорамна, 2.

Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

Джерелами викидів є: дві димовідвідні труби газових котлів. Загальний обсяг викидів становить 82,673036 т/рік. Забруднюючі речовини: оксид вуглецю, оксиди азоту, ртуть та її сполуки, азоту (І) оксид (N2O), вуглецю діоксид та метан.

При отриманні дозволу на викиди будуть встановлені умови до технологічного обладнання та споруд, до адміністративних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру для запобігання перевищення викидів забруднюючих речовин в атмосферу. ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧ СЕРВІС» гарантує при здійсненні своєї діяльності дотримання вимог і нормативів природоохоронного й санітарного законодавства.

Нормативна санітарно-захисна зона для даного виду діяльності не встановлюється. За результатами розсіювання вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря значно нижчий від допустимих рівнів.

Із зауваженнями та пропозиціями звертатись до Київської обласної військової адміністрації (Київської обласної державної адміністрації) за адресою: 01196, м. Київ, пл. Лесі Українки, буд. 1, телефон –(044) 286-84-11, e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
,
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
протягом 30 календарних днів з моменту виходу оголошення.


 


Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради