Загинув голова ГО “Парк збереження і збагачення флори і фауни “Осокорки” Сергій Машовець

image
19 Березня 2022, 08:27
Поділитися:

19 марта 2022 г. 07:15

15 березня 2022 року загинув голова громадської організації “Парк збереження і збагачення флори і фауни “Осокорки” Сергій Машовець. Він був убитий російськими окупантами у зоні бойових дій в районі Коцюбинського.

Про це KV стало відомо з повідомлення Дарницької райдержадміністрації (РДА).

“Знов розривається серце, неймовіно тяжка звістка про нашого активіста, дарничанина… Захищаючи рідне місто Київ 15 березня 2022 року загинув голова громадської організації “Парк збереження і збагачення флори і фауни “Осокорки” Сергій Машовець. Він був убитий російськими окупантами у зоні бойових дій, в районі Коцюбинського, супроводжуючи журналістів “Fox News”, – написали у повідомленні.

в Телеграм

Сергій Машовець був відомим у Дарницькому районі та в Києві громадським активістом, волонтером, активним учасником Євромайдану та членом “Національного корпусу”, головою ОСББ.

У жовтні 2021 року інінціативна група по створенню інноваційного парку “Осокорки” обрала Сергія Машовець головою новоствореної організації “Парк збереження і збагачення флори і фауни “Осокорки”.

З перших днів війни Сергій Машовець долучився до складу Окремого полку спеціального призначення ЗСУ “Азов” для того щоб обороняти столицю від російських військ.

У Сергія Машовець залишилася вагітна дружина та маленька донька.

Читайте: Загинув артист балету Національної опери України Артем Дацишин

Фото: Дарницька РДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона