Загиблий у ДТП 7-річний хлопчик кермував автівкою, – поліція

image
8 Жовтня 2019, 20:17
Поділитися:

Кілька днів тому у Володарському районі сталася ДТП. Водій, 33-літній житель Броварів, перевищив швидкість і не впорався з кермуванням на заокругленій дорозі. Принаймні так ішлося в першій версії аварії. Автівка вилетіла в кювет і врізалася в бетонну загорожу. Під час ДТП на колінах у водія сидів 7-річний пасинок, який від отриманих травм загинув на місці пригоди. Чоловіка, який втратив свідомість, у важкому стані доправлено в реанімацію.  Як розповідають у поліції Київської області, хлопчик брав участь у керуванні автівкою. 

Як розповів сьогодні «Трибуні Броварів» Микола Жукович, керівник пресслужби Національної поліції в Київській області, під час аварії 7-річний хлопчик сидів на водійському сидінні разом із вітчимом. Дорослий водій тиснув на педалі, а малий – кермував. Під час аварії чоловік не загальмував. Те, чому так сталось, правоохоронці наразі не коментують, очікуючи результатів експертизи.

Читайте також: ДТП під Гоголевом: серед двох загиблих – 7-річна дівчинка, 9-річний хлопчик – у комі

Зазначимо, в першому офіційному повідомленні поліції йшлося про те, що 33-річний житель Броварів, не обравши безпечної швидкості руху, виїхав у кювет на заокругленій дорозі, після чого автівка врізалася в бетонне загородження. Внаслідок аварії дитина загинула, а водія в непритомному стані забрали в реанімацію. Про нинішній стан травмованого наразі не повідомляють.

Рятувальники ДСНС працюють над звільненням постраждалих із автівки

Окрім того, в перших висновках правоохоронців було зазначено, що вітчим із пасинком їхали на риболовлю. Водночас прессекретар зауважує, що водій їхав у магазин по алкоголь. Та чи встиг він вжити спиртне до того – правоохоронці не уточнюють. На це запитання також мають отримати відповідь після отримання результатів відповідної експертизи.

Читайте також: ДТП на «Автошколі»: у крові водія-поліціянта виявлено майже 2 проміле алкоголю. ВІДЕО (18+)

Микола Жукович також зауважує, що перебування дитини на водійському сидінні підтверджене характером травм загиблого.

Як повідомили в управлінні ДСНС у Київській області, аварія сталася в с. Надросівка. Про неї повідомили о 17:14. Після прибуття на виклик, рятувальники розблокували постраждалих із розтрощеного «Мерседесу» і не допустили його займання. Травмованого чоловіка доправили до лікарні у Володарці.

Читайте також:

1.Людина загинула, автівка згоріла, ще 5 машин – зім’яло: масштабне ДТП на Об’їзній Броварів. ФОТО, ВІДЕО

2. На випадок ДТП: базові правила надання домедичної допомоги

Фото – ДСНС у Київській області

Джерело: Трибуна Бровари