Задля покращення якості робочої сили – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
13 Жовтня 2020, 10:38
Поділитися:

Удосконалення професійного навчання безробітних громадян є важливою передумовою покращення якості робочої сили, її конкурентоспроможності на ринку праці, адже професійне навчання безробітних робить вагомий внесок у розвиток економіки країни.

2 жовтня 2020 року завідувач сектору активної підтримки безробітних Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Світлана Михайлюк провела презентацію послуг з професійного навчання, у т.ч. послуг Центрів професійно-технічної освіти для шести  осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

В ході заходу Світлана Михайлюк ознайомила присутніх з видами і формами навчання, навчальними закладами області, а також центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, також після закінчення повного курсу навчання громадяни отримують свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації державного зразка.

Важливою перевагою є те, що фінансування витрат на професійне навчання проводиться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Оплачується вартість навчання, проживання в гуртожитках, проїзду до міста навчання безробітних.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів