Забудовник із Борисполя Світлана Танцюра отримала почесну Почесну грамоту Українського союзу промисловців і підприємців

image
26 Грудня 2019, 19:30
Поділитися:

Забудовник із Борисполя Світлана Танцюра отримала Почесну грамоту Українського союзу промисловців і підприємців «За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток України, підтримку підприємництва, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».

20 грудня відбулося засідання правління Українського союзу промисловців і підприємців України, на яке Світлану Танцюру запросили як гостя.

На заході були представники бізнесу, партнерських ділових організацій, Ради підприємців при Кабміні, ТПП України, представники Будівельної палати України тощо.

У рамках заходу були вручені почесні відзнаки Українського союзу промисловців і підприємців його партнерам і соратникам. Серед п’ятьох нагороджених бориспільський підприємець-забудовник Світлана Танцюра, для якої нагорода стала приємною несподіванкою. Після урочистостей вона написала в Фейсбук: «Отримала Почесну Грамоту, яка зобов’язує сумлінно працювати».

Нагадаємо, Світлана Танцюра очолює групу компаній, які працюють у сфері будівництва в Борисполі: це будівельні компанії ТОВ «Транспромсервіс» та ТОВ «Бориспіль Промінвест», ТОВ «Фінансова компанія «Житлоінвест-Гарант» та ТОВ «Фінансово-промислова компанія «Регіон-Буд».

Світлана Танцюра будує у Борисполі житло понад 10 років. За цей час зведено будинки на вулицях: Ватутіна, 99, Нова, 4, Нова, 31а і 31б; ЖК «Лелека».

Забудовник долучається до вирішення проблем міста, надає спонсорську допомогу школам, військовим, підтримує людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, є головним спонсором проведення фестивалю ронделю «На берегах Альти». У будинках, зведених Танцюрою, проживає багато військових і правоохоронців.

Завдяки гнучкості у ціновій політиці забудовника понад 200 квартир було придбано Міністерством оборони, 20 квартир — Національною гвардією. Купували квартири і для родин загиблих в АТО, ветеранам АТО, які постраждали під час бойових дій. Торік у листопаді в ЖК «Лелека» дві квартири отримали діти-сироти. Їх було придбано за кошти з бюджету Київської області та Борисполя.

Наразі про плани Світлана Вікторівна не розповідає. Зізнається , що є нові проекти.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама