Заангажовані до прєдєла?. | Рідне місто

image
27 Листопада 2019, 22:51
Поділитися:

На мою думку нардеп Дубінський і його підручний журналіст каналу 1+1 Тимофійчук вкрай однобоко висвітлюють ситуацію у Василькові. В унісон ці два «кадра» в грубій формі «наїзджають» на васильківську владу та міського голову Володимира Сабадаша зокрема. Не знаю, випадково, чи не випадково, ці наїзди розпочалися з моменту, коли міською радою були прийняті рішення про скасування, як вважається, завищених тарифів на транспортування та очистку стоків, які встановила «Шкірфірма».

Може випадково, ці наїзди загострилися до прєдєла після того, як міська влада подала заяву до суду про повернення у комунальну власність 12 га. землі, що перебували у постійному користуванні тієї ж «Шкірфірми».

Може випадково, на першому пленарному засіданні останньої сесії міськради два вище названих «кадра» тусовалися з особами, дуже близькими до власника «Шкірфірми».

Може випадково, ці два «кадра» жодним чином не реагують на публічну інформацію про непросту ситуацію на очисних спорудах, які належать тій же «Шкірфірмі»…

То чи не забагато — «може випадково»?.. Може ці два «кадра» заангажовані до прєдєла? Питання, якщо заангажовані — то чим?..

Джерело: Рідне місто