За вбивство матері чоловіка засудили до 10 років в’язниці

image
27 Листопада 2019, 17:25
Поділитися:

До 10 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який напідпитку до смерті забив свою матір. Про це повідомляють  у пресцентрі прокуратури Київської області.

«Вироком Броварського міськрайонного суду до 10 років позбавлення волі засуджено 34-річного чоловіка, який 30 червня поточного року в селі Красилівка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння до смерті забив свою матір, спричинивши їй перелом ребер та кісток тазу. Від отриманих травм 55−річна жінка померла на місці», − йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що дії засудженого кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України, тобто в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого.

Свою вину в скоєному злочині чоловік визнав у повній мірі.

Нагадаємо, у червні 2019 року місцевий житель села Красилівка посварився зі своєю матір’ю. Конфлікт виник на побутовому ґрунті. Син наніс матері тяжкі тілесні ушкодження, які виявились несумісними із життям. Жінка померла на місці. За результатами судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок крововтрати, шоку та численних переломів кісток. Зі слів правоохоронців, причиною такого непорозуміння між найріднішими людьми могло стати те, що чоловік начебто виявив відсутність своїх грошей і запідозрив у крадіжці свою матір.

Читайте також: Трагедія в селі Красилівка: син убив свою матір, запідозривши у крадіжці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари