За тиждень у Києві виявили 44 вантажівки, які порушували норми навантаження

image
20 Серпня 2019, 08:50
Поділитися:

З 12 по 18 серпня на 5 вагових комплексах комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» на під’їздах до Києва зважили 344 вантажівки. За цей період було виявлено 44 порушення допустимої норми навантаження автівок.

Про це КП «Центр організації дорожнього руху» повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

– За тиждень з 12 по 18 серпня 5 вагових комплексів комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» на під’їздах до Києва зважили 344 вантажівки та виявили 44 порушення допустимої норми навантаження, – йдеться у дописі.

За інформацією комунального підприємства, за 840 годин роботи комплексів Центру співробітники Укртрансбезпеки та Патрульної поліції пропрацювали на них 132 години 45 хвилин.

Довідка. Проект із виявлення вантажівок з надмірним навантаженням здійснюється спільно з Укртрансбезпекою та Патрульною поліцією відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, яким місцевим органам влади було рекомендовано придбати ваговимірювальні комплекси.

Лише співробітники Укртрансбезпеки та Патрульної поліції мають повноваження із зупинки транспорту та накладання штрафних санкцій у випадку перевищення допустимої маси.

Нагадаємо, минулого тижня у Київ не пустили 75 перевантажених автівок.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ